Artiklar om nätet

Den populära cykelvagnen

Den populära cykelvagnen

En cykelvagn kan användas till flera olika saker. Den kan användas att skjutsa barnen med i vardagen istället för en barnvagn. De barn som inte trivs i en cykelsits brukar trivas jättebra i en cykelvagn som ger en helt annan upplevelse. I till exempel Danmark är cykelvagnarna utbredda och är ett oumbärligt transportmedel för den som saknar bil eller körkort. Thule cykelvagn är en ovanligt lyckad kombination av smarta funktioner och en mycket snygg design. Thule cykelvagn har en total maxbelastning på fyrtio kilo så även lite äldre barn kan åka med.

Hur små barn kan åka i en Thule cykelvagn?

Thule cykelvagn passar barn från cirka nio månader och uppåt, det som avgör är hur mycket barnet väger. Det går även att köpa till en insats för mindre barn om man använder vagnen som promenadvagn. Ska man cykla med Thule cykelvagn så kan man inte ha med små spädbarn. Alla barn som åker cykelvagn bör ha hjälm på sig och en liten bebis som inte kan sitta rakt upp kan inte ha på sig hjälm. Vid nio månader brukar de flesta bebisar ha utvecklat muskulaturen i ryggen så pass mycket att de kan sitta upp och vara relativt stabila.

Sitter barnen säkert i en Thule cykelvagn?

Thule sätter alltid säkerheten framför allt. Vagnarna är stabila och av hög kvalitet. För att barnen ska sitta säkert i en Thule cykelvagn ska man alltid använda den selen som finns i vagnen. Innan du bestämmer dig för vilken modell av Thule cykelvagn som du vill ha så bör du gå till en fysisk butik och låta barnen provsitta vagnen. Ta med hjälmar så att ni kan testa hur barnen sitter i en Thule cykelvagn med hjälmarna på. Har ni långa barn är det extra viktigt att ni provtestar vagnen för att vara säker på att era barn sitter bekvämt.

Kan man använda Thule cykelvagn på vintern?

Många svenskar cyklar regelbundet även vintertid och det är absolut möjligt att cykla med en Thule cykelvagn på vintern också. Det gäller dock att ha bra bromsar, belysning och mjuka däck som ger bättre grepp mot underlaget. Är det halt ute kan det vara bra att ha dubbdäck för att vara på den säkra sidan, särskilt på framhjulet. Om du cyklar i stadstrafik räcker det med hundra dubbar per däck. Det är viktigt att både cykeln och Thule cykelvagn är utrustad med reflexer och lyse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *