Artiklar om nätet

Slappna av med spänning – finns det?

Många längtar till att kunna slappna av, i alla fall någon gång i veckan (oftast flera gånger). Men när man väl sitter där och ska slappna av kanske man känner sig rastlös. Man vill hitta på något, samtidigt som man vill fortsätta slappna av. Att satsa pengar på turen är nog det sista man kommer på att göra i en sådan situation. Men det kan faktiskt vara lösningen!

Att satsa pengar på spel och hoppas på chansen förknippas oftast med att tänka ut strategier, veta de bästa möjligheterna och vara påläst. I de allra flesta turspelen finns det sätt (eller är det myter?) som ska påverka spelarens spelchanser:

  • Det sägs att spelmaskiner som under en längre tid inte har gett ut någon vinst, snart kommer göra en person rikare
  • Vissa menar att det finns kalla och varma blackjack bord och att temperaturen avslöjar vilket bord som ger vinst

Alla strategier inom turspel är naturligtvis inte vidskepelser:

  • När man spelar poker måste man i alla fall träna på sitt bluffansikte
  • Om man spelar på vadslagningar inom sporter måste man vara påläst och ha koll på de olika spelarna

Och även om man inte behöver använda sig at strategier eller vidskepelser när man spelar ett spel, så måste man i de flesta fallen kunna spelreglerna i sömnen. Men det finns undantag, bland annat lotto och lotterier.

Lotto och lotterier

För den som absolut inte vill tänka på något, men ändå uppleva spänning, passar lotto och lotterier. Spelreglerna är väldigt lätta att förstå och man måste inte ens kunna dem. Man köper nämligen lotto i en mataffär och personen i kassan har all info som behövs och kan hjälpa en när man väl köpt sin skraplott. Dessutom är vinstchanserna inom lotto orörliga och detta innebär att man inte på något sätt kan räkna ut eller påverka dem. Lotto är med andra ord ett rent turspel. Allt handlar om slumpen. Så om man vill vinna inom lotto borde man låta huvudet stå tomt och bara chansa och hoppas. Använder man sig av olika casinobonusar i sitt spelande kan man vinna en hel del pengar utan att behöva satsa speciellt mycket ur egen ficka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *