Artiklar om nätet

En svensk klassiker

Nej i detta fall är det inte fråga om fysisk prestation. Detta är en klassiker som under många år varit helgnöje och spänning i vardagen. Då lotto är ett av de enklaste spelen att komma igång med, och dessutom inte kräver några högre insatser, har det blivit förstahandsvalet för många spelare. Man kan själv välja hur mycket man vill satsa och var man lägger sin nivå i fråga om system och garderingar. Om man skall jämföra lotto med något annat spel är keno det som kommer närmast. Likheterna mellan dessa är klart större än mellan bingo och keno, vilket många kan hävda.

Upplägget är enkelt och begripligt. Du väljer 7 av totalt 35 nummer på en blankett. Den som vill kan också välja joker. Om du vinner och dessutom spelar med joker, kan utbetalningen komma att bli hög. Dock är joker inte någonting su måste spela om du inte vill. Under dragningen finns 35 bollar som dras en i sänder. Totalt 7 bollar och 4 tilläggsnummer utgör vinstchansen. Har du fått alla 7 rätt är du troligtvis klart rikare än du varit tidigare. Dock är detta mycket ovanligt. Därav den högre summa i vinst. Om du har 7 rätt varav ett nummer hör till de 4 tilläggsnumren, är resultatet 6+1. Även detta ger en hel del pengar generellt.

Vinna stort eller kontinuerligt

Lotto är ett spel som är svårt att påverka. I och med att dragningen är slumpmässig kan man inte göra någonting åt vilka nummer som dras. Vad många genom åren försökt, är att säkra upp spelet i ett system. Här kan man också köpa andelar för att kunna vara med och spela för mer än man själv vill investera. Kort sagt är det en fråga om statistik och gissningar. Om drömvinsten faller ut, har någon spelare samtliga rätt men också joker. Det kan röra sig om mycket stora summor som betalas till vinnaren. Ibland över 100 miljoner. De spel som kommer upp i dessa extrema nivåer är också Eurojackpot. När man vinner stort i Sverige kan man få hjälp med investeringar och hur man kan hantera vinsten. Det är annars lätt att spendera allting för snabbt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *