Artiklar om nätet

Få bättre återbäring via flera Cashbacksidor

Idag finns det ett flertal olika så kallade cashbacksidor på internet. Kort sagt är det webbplatser som det är gratis att bli medlem hos och som sedan ger poäng/bonus på alla inköp som sker på internet i det fall som man är inloggad på webbplatsen och går till E-butikerna via deras länkar. På detta sätt kan man shoppa något billigare. Utbudet är stort och det är en stor fördel att vara medlem hos flera samtidigt.
Då det alltid är gratis att vara medlem på dessa sidor finns det flera fördelar att vara med i ett par av dem istället för bara en. Orsaken är för det första att de olika Cashbacksidorna samarbetar med olika företag. Vissa rabatter går därmed enbart att få via vissa av dessa Cashbacksidor. Genom att vara medlem hos många får man ett större utbud av möjligheter till rabatt. Vissa artiklar om shopping finns via denna sida och det blir kontinuerligt fler sådana.

Tillfällig kampanj

För det andra är det en fördel att vara medlem hos många då det inte är ovanligt med kampanjer eller andra erbjudanden som ökar värdet av att shoppa hos vissa utvalda butiker. Ju fler man är med i desto fler specialerbjudanden helt enkelt.
För det tredje handlar det om bonusen som ges. Tre olika Cashbacksidor kan alla ha samarbete med exempelvis Zalando. De erbjuder då sina medlemmar en återbäring på mellan 3-5%. I längden blir det självklart stor skillnad om bonusen ä 3% istället för 5%. Därmed bör man även se på de unika butikernas återbäring och välja den sida som ger högst.
En grundregel är att välja en Cashbacksida som man främst håller sig till. De flesta inköp sker via denna sida och det är här man får som mest bonus. Men samtidigt är man medlem på andra sidor och när det gäller större inköp på flera tusen kan det vara värt att jämföra bonusarna extra noga. Är det bara inköp på någon hundring gör ju skillnaden mellan 3 och 4% inte speciellt många kronor. Men på stora inköp lönar det sig att jämföra lite extra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *