Artiklar om nätet

Träningskläder för varje smak

Om du har rätt träningskläder så kan du komma långt med din träning. Fel kläder kan ge dig skador, skavsår och missnöjen. Du kan känna dig frusen eller för varm och så vidare. Om du är kvinna så är en sportbehå eller topp väldigt viktigt. Det är näst intill lika viktigt som att ha rätt sorts löparskor. Det är bra med en sportbehå eller topp som ger dig rätt stöd och som inte klämmer eller skaver. Träningskläder är även strumpor. Det är bra att ha strumpor som är lagom tunna och korta. De bör inte ha sömmar som kan ge dig skavsår eller blåsor. Du ska undvika bomullsstrumpor, då de kan korva sig och även de ge dig skavsår. Satsa på att köpa strumpor som håller sig torra. Här gärna efter i en sportaffär vilka som lämpar sig bäst.

Byxor

Ett annat plagg inom träningskläder är vad du har på nedre delen av kroppen. Antingen köper du byxor eller shorts. På sommaren är det att föredra shorts eller tights, då du annars kan bli för varm. Köp shorts i ett tunt material som leder bort svetten. Är det kallt ute så är det bra med ett par längre byxor. Undvik bomull eftersom de gör att svetten stannar kvar på din kropp. Det finns bra löparbyxor i tunt elastiskt material som är att föredra som träningskläder.

 

Tröjor

För övre delen av kroppen behöver du en tröja eller t-shirt. Är det varmt ute så fungerar det med en enkel t-shirt. Är det kallare ute så är det bra att satsa på en åtsittande t-shirt med en bra tröja som skyddar lite mot kylan. Även dessa plagg bör kunna transportera bort svett på ett bra sätt. Under vintern är det bra att satsa på en bra träningsjacka samt t-shirt och en tunnare tröja.

 
Du behöver inte vara ful när du tränar. Det finns idag mängder av snygga och praktiska träningskläder att köpa. Du hittar många butiker både på nätet och säkerligen i den stad du bor i. Det är roligare att träna i träningskläder som är både snygga och praktiska. Vår rekommendation för att hitta bra träningskläder är ett besök till Halens.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *