Artiklar om nätet

Vägledare i tarot – vilka kompetenser finns?

Vägledare i tarot – vilka kompetenser finns?

Är du intresserad av tarot? Det finns flera aktörer på marknaden, med mediala vägledare som nischar sig in på olika delar av tarot. En del är specialiserade på själsliga relationer och tvillingflammor, medan andra är särskilt kunniga på ämnen som karmiska relationer och attraktionslagen, till exempel.

Här ger vi exempel på några av de vägledare som finns inom tarot – för att visa på de olika nischar som finns.

Studerat tarot i 20 år

En vägledare som vi hittar uppger sig ha studerat tarot i nästan 20 år, och attraktionslagen i ungefär ett decennium. Hon jobbar med följande:

  • Pendel
  • Tarotkort
  • Kanaliserar guider
  • Intuitiv healing
  • Medial vägledning

Specialiteterna är tvillingflammor, karmiska relationer, själsfränder samt själsliga relationer. Det finns även en lista över böcker och föreläsningar. Här nämns bland annat Men are like waffles, women are like spaghetti, Tarot och häxkonst och Intuitiv healing för tvillingflammor.

Diplomerad numerolog

En annan vägledare är diplomerad samt verksam sedan början 2000-talet. Hon spår i tid, är mystiker, intuitiv och medial. Till specialiseringarna hör bland annat tvillingsjälar och andra själsrelationer. Hon påstår sig också ha medfödd siargåva och en förmåga att kanalisera själen samt det högre jaget.

Till studierna hör bland annat plugg inom mystik, astrologi, new thought, ancvient wisdom, kvantfysik, läkning med örter, kristaller och magi. Även om hon spår och vägleder inom alla områden, så är hon specialiserad på att jobba med tvillingsjälar och olika typer av själsrelationer.

Född medial

En annan vägledare påstår sig vara född medial. Hon använder sig av information från vänner och familj till den som hon tolkar åt. Hon använder sig av bland annat färg, kristaller och örter för att hjälpa klienterna att hitta driv och balans i sina liv. Själv säger hon att det är de fyra elementen som är grunden i hennes varande, och att det är dem som ger henne balans.

När det är fullmåne kan du hitta henne dansandes med vänner ute på en äng, eller vid havet, samtidigt som hon spelar trummor.

Vad gäller utbildningar har hon tillskansat sig kunskap genom att, under åren, träffat ”välrenommerade medium” som fungerat som mentorer för henne. De har stöttat, och stöttar fortfarande, hennes andliga utveckling. Samtidigt säger hon sig vara självlärd i att tolka de kort som hon använder varje dag sedan 20 år tillbaka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *